Over Onrust Fotografie

 

Klein_IMG_3587KL-ZW-vierk

 

Welkom op de site van Onrust Fotografie

Om te beginnen zal ik me zelf eerst even voorstellen, ik ben Nico Onrust (1978). Naast mijn fulltime baan als programmeur/werkvoorbereider in de precisie plaatbewerking techniek en vrijwilliger bij de brandweer ben ik een gedreven hobbyfotograaf met veel liefde en passie voor fotografie. Door veel lezen en experimenteren heb ik me in korte tijd snel kunnen ontwikkelen.

In de praktijk heb ik veel ervaring op gedaan als fotograaf op bruiloften en als portretfotograaf voor vrienden. Ook kreeg ik van buitenaf steeds meer aanvraag.
Door al deze ervaringen heeft mij zover gebracht om voor me zelf te gaan beginnen.

 

Wat kunt u van mij verwachten?

Ik vind het belangrijk dat de klanten zich op hun gemak voelen en neem alle tijd om tot een gewenst resultaat te komen. Daarom werk ik niet per uur maar per opdracht.

Voor een trouwreportage maak ik altijd een vrijblijvende afspraak bij u of bij mij thuis om kennis te maken, advies te geven en mijn werk toe te lichten. Ongeveer een week voor de trouwdag maak ik een nieuwe afspraak om deze dag nog een keer goed door te nemen, want uw trouwdag is immers de belangrijkste dag in uw leven en met een goede voorbereiding en een goede klik met de fotograaf kan deze dag tot in elke mooi detail vastgelegd worden.

 

 

Kosten (inclusief btw)

Trouwreportage: Hele dag €650,- (feestavond + €75,-)

Na een voorselectie krijgt u alle foto’s in hoge resolutie op luxe USB-stick, inclusief een aantal bewerkte foto’s. Ook is de mogelijkheid om naderhand op aanvraag een aantal foto’s kosteloos te laten bewerken.

Een trouwalbum  laten maken  €100,- (exclusief materiaal en verzendkosten van de leverancier)

Trouwboek_Mark-José

Portret: In mijn thuisstudio of op locatie €60,-

Na een voorselectie krijgt u alle foto’s in hoge resolutie op luxe USB-stick, inclusief een aantal bewerkte foto’s. Ook is de mogelijkheid om naderhand op aanvraag een aantal foto’s kosteloos te laten bewerken.

 

Bedrijfsreportage (productfotografie): Op aanvraag

usb-stick

 

Vergrotingen zijn ook mogelijk. Dit kan op verschillende materialen:

-Canvas
-Forex
-Dibond: Wit, Alu geborsteld, Alu metalic of zilverspiegel
-Plexiglas: Helder of opaal
-Tuinposter

Verschillende formaten en diktes zijn mogelijk.

 

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken kunt me altijd bellen of mailen.

Met vriendelijke groet, Nico Onrust